Hi, ik ben Rachel. Welkom op mijn website en webshop! Super leuk dat jij hier komt kijken. Mijn passie is alles wat met sieraden, accessoires, make-up en mode te maken heeft.

Het inkopen van sieraden en accessoires in mijn eigen style vind ik helemaal het einde! Hierbij kun je denken aan sieraden, horloges, sjaals, portemonnees, tassen, zonnebrillen en nog meer mooie accessoires.

Voor mij staat genieten make-up sieraden voorop. Met plezier gebruik ik dagelijks de minerale make-up van Skin Color Cosmetics. Maar ook draag ik zelf de sieraden uit mijn collectie. Het geeft mijn outfit nét dat beetje extra. Om lang te kunnen genieten van sieraden vind ik kwaliteit erg belangrijk. Deze mix van voorwaarden vormen de basis voor HipNjoy; mooie en hippe sieraden, ieder exemplaar met liefde ingekocht of handgemaakt. En ook nog eens bijpassend bij elke outfit!

‘ BE HIP AND JUST ENJOY! ‘

OORSPRONG_

Als klein meisje droomde ik van mijn eigen ‘twinkel-winkel’. Ik was toen al dol op sieraden en kleding. Zodra mijn zakgeld binnen was, stapte ik op mijn fiets richting de stad om wat leuks uit te zoeken. Dit ritueel is trouwens nooit gewijzigd, althans nu pak ik de auto in plaats van de fiets 😉 In 2015 volgde ik na lange tijd weer een sieradenworkshop. Ik heb toen weer de draad opgepakt en ik ben sieraden gaan maken voor mezelf, maar ook voor familie en vrienden.

Ik kreeg veel complimenten op mijn werk, tijdens verjaardagen en feestjes. “Waar koop jij toch die leuke sieraden?” of “wat match jij je kleding leuk bij jou sieraden” kreeg ik vaak te horen. Dat deze uit de hand gelopen hobby een succes werd, lijkt bijna een logisch gevolg. Mijn besluit om het groter aan te pakken, om mijn jeugddroom waar te maken was ineens dichterbij dan ooit! Nu 5 jaar later is dat gelukt en ben ik mega trots op mijn eigen sieradenwebshop die compleet in mijn eigen style is ingericht. Precies zoals ik ben. Met de komst van de minerale make-up in 2020 maakt het de webshop helemaal af.

MIJN INSPIRATIE_

Mijn dochters Noë Joy en Indy Lynn zijn voor mij een grote bron van inspiratie. Noë Joy d’r nieuwsgierigheid en kijk op dingen, brengt mij vaak ook op nieuwe ideeën. Indy haar sterke eigen wil en doorzettingsvermogen zie ik bij mezelf terug waardoor HipNjoy een succes is geworden. En net zoals mijn dochters nu zijn, was ik in mijn eigen kindertijd ook gek op Disney films.

Mijn jeugd idool was dan ook de mooie Pocahontas. De fascinatie met betrekking tot indianen is er overigens nog steeds. Vandaar de naam van mijn dochter. Maar ook vormt deze fascinatie tot de dag van vandaag een grote bron van inspiratie in mijn werk. En dat is in sommige sieraden ook terug te zien.

WAAR KUN JE MIJ VINDEN_

Naast de website met webshop ben ik online te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. @hipnjoy
Ook sta ik regelmatig op markten, fairs en braderieën in meerdere regio’s.

Hier kun je mij vinden met mijn meest recente collectie. Hou daarom de aankondigingen op de website en Social Media in de gaten. Wie weet zie ik je daar! Liefs Rachel x