De kleur van je huid als uitgangspunt van jouw perfecte match.

Het vinden van de perfecte kleur was tot voor kort helaas niet zo eenvoudig. Skin Color Cosmetics is de uitdaging aangegaan en heeft een minerale make-uplijn ontwikkeld voor iedere huidskleur!

Om de juiste kleuren voor jouw unieke huid te bepalen kijk ik als “Erkend Skin Color Specialist” eerst naar je kleureigenschappen. Het belangrijkste hierin is de kleur van je huid, maar ook de kleuren van je ogen en haren spelen hierin een wezenlijke rol.
Met de speciale huidskleuranalyse van Skin Color Cosmetics kan ik precies de boventonen (dat is de kleur die je meteen ziet) en ondertonen (de kleuren die je moet zoeken) van jouw huid meten.
De boventonen bepalen de kleur van de foundation en de ondertonen bepalen de rest van de kleuren. Op deze manier kan ik het perfecte kleurenpalet voor jou bieden.
Want wanneer je make-up helemaal in balans is met jouw unieke kleureigenschappen, dan straal je niet alleen van buiten, maar ook van binnen!

Naast de natuurlijke match met de perfecte kleur speelt de kwaliteit ook een belangrijke rol. Daarom heeft Skin Color Cosmetics gekozen voor 100% minerale make-up: deze is vrij van chemicaliën en andere schadelijke ingrediënten die je vaak aantreft in de doorsnee make-up. De ingrediënten van onze make-up zijn geheel natuurlijk en vrij van Nano deeltjes die de poriën verstoppen.

De huidskleuranalyse incl. een proef make-up kost €24.95

Bij aanschaf van producten vanaf €25 krijg je 50% korting op de analyse.
En bij aanschaf van producten vanaf €50 is de analyse gratis!

Voordelen van minerale make-up op een rijtje:

Voelt heerlijk aan

Goed voor je huid

Natuurlijk

Zijdezacht

Volkomen dierproefvrij

Brengt heel makkelijk op

Blijft de hele dag zitten

Plakt niet

Zit niet als een dikke laag op je gezicht

Wordt door de natuurlijke oliën in je huid helemaal opgenomen

Duurzaam

Zuinig in gebruik

En… je ziet er stralend in uit!