Het boeken van een Make-up & Sieraden party is i.v.m. Covid-19 tijdelijk niet mogelijk.

Wij houden u via deze pagina op de hoogte.

Wil jij samen met jouw vriendinnen, collega’s of familieleden de minerale make-up lijn van Skin Color Cosmetics en de sieraden van HipNjoy graag in het echt bewonderen?

Maak dan een afspraak voor een Make-up & Sieraden party bij jou thuis! HipNjoy komt graag vrijblijvend bij jou thuis met het hele assortiment.

Hierbij geef ik ook gratis en geheel vrijblijvend een huidskleurenanalyse met make-up advies voor jouw perfecte kleurenpalet. Ook kan ik hierbij de bijpassende sieraden in de perfecte kleur adviseren.

De Make-up & Sieraden party duurt ongeveer 2.5 a 3 uur bij ongeveer 5 deelnemers. (de huidskleuranalyse duurt ongeveer 30 min. per persoon.)

Onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door de gastvrouw kunnen jij en je vriendinnen, familie of collega`s de sieraden collectie van HipNjoy en de Minerale make-up lijn van Skin Color Cosmetics bewonderen en gaan jullie na een gezellige middag/avond met veel nieuwe inzichten en een natuurlijke look weer naar huis!

Gekochte sieraden kunnen, na betaling, meteen mee naar huis genomen worden. De Skin Color Cosmetics make-up wordt gratis na geleverd.

Er kan op de Make-up & Sieraden party met pin, betaalverzoek of contant worden betaald.

Als dank voor jouw gastvrijheid krijg jij als gastvrouw een kleinigheidje uit de collectie en een kadobon van 10% van de omzet.

Dus als er voor bijv. €100 word verkocht, krijg jij een kadobon van €10

HipNjoy reist in een straal van 25 km rondom Nijkerk. De eerste 10 km zijn gratis. Daarboven wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Wil je meer informatie of een Make-up & Sieraden party boeken? Stuur dan een mailtje naar Hello@HipNjoy.nl

Geen locatie tot jou beschikking? Stuur ook dan even een mailtje.