Hieronder vind je de algemene voorwaarden van HipNjoy. Er wordt omschreven met welke materialen wij werken of inkopen, hoe de verzending verloopt en wat de levertijd is, de garantie op je artikelen en hoe wij omgaan met retourneren. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur ons dan een mail via het contact formulier op de contactpagina.

1 – Artikelen

HipNjoy maakt voor sieraden voornamelijk gebruik van RVS en sterling zilver 925 producten. Voor de accessoires wordt metaal stof en PU leer gebruikt. Ook zijn sommige artikelen van HipNjoy zijn handgemaakt. Daarom kunnen de artikelen iets afwijken van de foto op de website. Ook heeft HipNjoy kleding en accessoires van verschillende stoffen en materialen. Dit is voornamelijk polyster, pu leder en katoen. De Skin Color Cosmetics make-up lijn is 100% minerale make-up.

2 – Verzending

De bestelling wordt binnen 5 werkdagen verstuurd via PostNL in een webshoptas. Evt. met bubbelplastic. De verzendkosten bedragen € 3.95 voor brievenbuspost, en € 5,95 voor pakketpost. Als de bestelling meer dan € 50,00 bedraagt, is de verzending gratis. Het kan voorkomen dat een artikel uitverkocht is of nog gemaakt moet worden, hierdoor kan de verzending wat langer duren. Dit vind je terug in de productomschrijving. Hoe lang de levertijd dan is, informeren wij jou over per mail. Mocht door andere omstandigheden de verzentijd langer duren, zullen wij u ook informeren per e-mail. Een langere verzendtijd geeft geen recht tot een schadevergoeding.

3 – Garantie

Omdat onze artikelen gemaakt zijn van metalen zoals zilver, kunnen deze verkleuren. Daarom adviseren wij om de sieraden niet in aanraken te laten komen met water, zeep en crèmes. Wij geven geen garantie op verkleurde metalen. ook geven wij geen garantie op kapotte sluitingen en gebroken rijgmateriaal zoals elastiek, draad, koort, kettinkjes of leer.

4 – Retouren

Mocht je kleding, sieraden, make-up of accessoires willen retourneren, dan gaat dit als volgt: Als het artikel bij ontvangst niet naar wens is, moet dit binnen 14 werkdagen na ontvangst worden gemeld via een e-mail naar Hello@hipNjoy. (Let op! Heb jij een sieraad op maat laten maken die niet uit de collectie van de webshop komt, is het niet mogelijk om te ruilen of retouneren.) Vermeldt het ordernummer en welk artikel je wilt retourneren. Na ontvangst van de bestelling dien je het artikel waarover je niet tevreden bent, binnen 7 dagen in de originele verpakking terug te sturen. Voor de make-up geldt dat deze gesloten in de originele verpakking zit. Het retour sturen van ontvangen producten is op risico en kosten van de klant. Wij adviseren alles aangetekend te versturen. Op deze manier ben je altijd verzekert dat de bestelling bij ons aankomt. Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, dus niet gedragen en zonder beschadigingen, zal het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) worden vergoed. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verricht. Retour adres: HipNjoy Wullenhovenstraat 27 3862 WE Nijkerk t.n.v. HipNjoy

5 – Privacy verklaring

Jouw gegevens (mailadres) worden bewaard in ons mailchip systeem en in het programma van de webshop (WordPress) en zijn niet openbaar. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen, dan kun jij je hieronder afmelden. Jouw gegevens (factuuradres, mailadres, ) worden in een database (van Sisow) door ons bewaard zodat wij jou kunnen factureren en mailen als wij bijv. een aanvraag hebben voor een sieraad hebben of andere vragen beantwoorden. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Wil je dit NIET, stuur dan een mail naar hello@hipNjoy.nl. Koop jij een artikel via facebook of andere Social Media dan zullen jou factuurgegevens bij ons in ING zakelijk staan. Ook dit wordt niet gedeeld met derden. Doe jij mee aan een winactie op Facebook, dan stem jij er mee dat er enkele gegevens van jou openbaar staan, als jij de winactie gewonnen hebt. Jouw gegevens (factuuradres mailadres) zullen nooit gedeeld worden met anderen. Jij kunt je altijd, wanneer jij maar wil, afmelden voor de nieuwsbrief en database (van Sisow) van HipNjoy. Daarmee zullen wij direct al jouw gegevens verwijderen. We hopen natuurlijk dat wij jouw gegevens mogen bewaren zodat we jou op de hoogte kunnen houden van al onze nieuwtjes. Voor meer informatie over de privacy verwijzen wij jullie naar de uitgebreide privacyverklaring van HipNjoy. Deze is te vinden onderaan op de Homepage van HipNjoy onder het kopje “informatie” en maakt deel uit van de algemene voorwaarden. Voor vragen kunt u contact opnemen met Hello@HipNjoy.nl